onsdag 8 januari 2014

SA dag 10

Usch va fort de går, redan dag tio :O himla tur att man bokade 22 dagar till de här stället, de finns så mycket att göra & så mycket att se & då har jag ändå varit här i sex veckor förut. Bästa landet? Ja jag tror de :)

Igår va det gymdag, va sjukt sugen på ett pers i frivändningar, men de gick inte denna gång. Får vänta tre dagar till nästa försök! 

Vikterna här är lite annorlunda mot hemma, de finns 0,5, 1, 1,5, 2 & 2,5 kg, då kan de se ut så här när vikterna läggs på. Färgglatt & fint ;)

Passet i övrigt kändes bra, de va ett snabbstyrke-pass & tanken var att det ska ge kvicka ben till dagens hoppstyrkepass. De vore trevligt! Själv ligger jag kvar i sängen än, så har inte känt dagsformen, men hoppet lever!

Just ja, vi hann med att adoptera en apa igår också, Charlie! Han bjöd på sån jäkla show när vi kom till djurparken så alla smälte. När guiden sen berättade om adoption för 2014 va vi fast, honom skulle vi ha & så blev de. Fin känsla i magen! :)

Numer "vår charlie"

Tänkte försöka ta lite fler bilder på arenan & gymet nån dag, ge en lite rundtur i bilder där vi hänger som mest! Ska bara komma ihåg de efter träningen också :)

Nu laddar vi för onsdag, kör hårt & ha de super!
Kram sofie 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar