fredag 26 februari 2016

På väg mot SM

Tjolahoppsan så fort det gått, då var det redan dags att åka på sista planerade tävlingen för denna säsong. Men det är inte vilken tävling som helst det inte. Det står ett SM för dörren och det vill man ju alltid hoppa och kanske framförallt hoppa riktigt bra. Jag vill knyta ihop den här säsongen & ge den det avslut den förtjänar & också ge mig själv en skön känslan inför vad som komma skall. 2016 är ett mycket spännande år och utan att hoppa fram för mycket så längtar jag såklart enormt efter alla resterande tävlingar detta år också.

Men en sak i taget. Just nu är huvudet inställt på Malmö, SM och power-skutt på söndag. Har sedan Globen hunnit både träna, vila och landa hemma en stund. Har faktiskt sovit i min egna säng flera nätter i rad, det ni ;) men att göra just det gav också en längtan efter att återigen få packa väskan och en påbörja en ny resa mot nästa tävling. Då vet man att det åter närmar sig tävlingstajm, vad som gäller och det börjar sprudla sådär gött i hela kroppen.

Efter en minibuss resa sedan 13.00 är vi nu (läs 19.00) snart framme i Malmö. Imorn blir det en "ladda upp" dag, ska inte göra många knop själv & det enda jag ska anstränga är rösten när jag ska heja fram mina härliga klubbkompisar i Göta. Det ser jag verkligen fram emot. 
Bild från i somras när vi kammade hem lag-SM bronset i Sundsvall. Härlig dag. Nu hoppas vi på många lika bra eller gärna bättre resultat i helgen. HEJA IF GÖTA.

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Jag ska skriva en artikel till våran skoltidning om kända värmländska sportstjärnor, och undrar om jag får fråga dig några frågor? Om ja, hur är bästa sättet att ställa dom till dig? Ska jag maila eller ska jag skriva alla frågor i kommentarerna?
  Tack på förhand!
  //Lova

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Lova. Absolut, det får du så gärna. Du kan mejla mig på sofie.skoog@live.se så kan jag svara där och skicka tillbaka till dig. Funkar det? :)

   Radera
  2. Jadå! Tack så mycket! :)

   Radera