måndag 23 februari 2015

SM GULD!!!!

Dagen efter och jag kan fortfarande inte riktigt greppa det. Medaljen ligger i hyllan och blommorna står på bordet men annars är det faktiskt precis som vilken dag som helst. En måndag i februari.

En helt vanlig måndag med plugg & allt vad det innebär men också där mobilen med jämna mellanrum lyser upp. Då insta och Facebook exploderat och många av mina vänner tagit sig tiden att gilla & kommentera mina bilder & inlägg. Tusen tack för alla inlägg, kommentarer, sms osv. Ni är för härliga, tack för alla fina ord! 

Det var en perfekt dag igår, allt gick precis som jag ville, förutom en ynka grej. De bästa hoppen kom inte när ribban låg på 1.89 (EM-kval), det grämer mig nått ENORMT givetvis, jag känner i hela kroppen att jag har den höjden. Men idag väljer jag att för en sekund lägga det faktum åt sidan och istället glädjas åt de hoppen jag fick till, de på 1.83, 1.85 & 1.87 -underbara!! Känslan som kommer efter sådana hopp, det är den som gör att minnena från grundträningen snabbt bleknar. Den går inte att beskriva med ord och än mindre att ta på. Det är som att sväva, som att 1 sekund känns som en kvart, som att jag svävar över ribban och har kontakt med varenda muskel i hela kroppen, känner hur varje kroppsdel var för sig glider över ribban. Som sagt helt omöjligt att beskriva med ord och helt overkligt och underbart att uppleva.

Jag älskar höjdhopp!

Hur underbart!? -BÄSTA känslan, finaste medaljen, en härlig dag.

2 kommentarer: