onsdag 22 juni 2016

Inför Madrid

Tjolahoppsan!

Nu är det snart dags för säsongens tredje tävling. De två första har gett bra svar och också delar jag lärt mig massor av. Nu har jag analyserat de tävlingarna med lupp & förstoringsglas och plockat med mig allt jag vill från dem. Jag har också hunnit ladda upp några dagar på hemmaplan. Så nu har såväl kropp som knopp nått 100% och jag är redo för att ge mig ut på nya äventyr.


Nästa tävling blir i Madrid där det förutspås bli över 30 grader varmt. Jag kan lugnt meddela att jag varken packat filt, benvärmare eller paraply denna gång. Eller är det att jinxa att säga så? :o wooopsi. Jag hoppas isf att vädergudarna inte hänger i bloggvärlden utan fokuserar på moln och sånt istället.


Gällande motståndet så vet jag inte supermycket mer än att Alesia och Rut sagt att de kommer. Så lite som Oslo och Stockholm blir det nog förhoppningsvis, och bra motstånd brukar bli bra tävlingar. Jag hejar för det!

Förresten, jag fick ett himla härlig besked här om dagen som jag kom på att jag inte alls skrivit om här. Jag blev uttagen till EM i Amsterdam. Hur kul är inte det? Jo deeeet ni är helt ***** underbart!! (Svär inte ifall mamma läser, hon säger att man har dåligt ordförråd om man gör det ;)) men stjärnor (*) är också fina.. Jag tror ni hängde med på att jag jublade & skrek och att min lycka är TOTAL!! Nu får jag chansen att ladda upp för att få min första formtopp precis tills det är dags för höjdhopp under mästerskapet. Jag hinner förbereda mig fysiskt och mentalt och på riktigt se till så att jag är redo när det är min tur. Så galet skönt!


Nu har jag slut på superlativ tror jag ;) ...fantastiskt, härligt, skönt, underbart...
nu ska jag få ner pulsen lite efter detta jubel-skrik maraton, ska vila, äta en god lunch och bara vara här och nu, precis där jag vill vara.

När jag är klar med det ;) typ imorn...då taggar vi för höga hopp i Madrid! Ett hopp i taget, mot nya sköna hopp.

Håll gärna en tumme imorn :)
KRAM

2 kommentarer:

  1. Från Madrid till Sollentuna, Amsterdam och Norrköping. Grattis till OS-biljetten . . .

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tusen tack! Ja snabba ryck blev det & många städer och arenor :)

      Radera