söndag 24 januari 2016

Best western games

HUR KUUUUUL?

Alltså shittans bananer, jag är så himla glad. Precis allt och samtidigt inte alls allt gick som jag ville igår ;) missförstå mig rätt. Jag kände mig sjuuukt ovan i tävlingssustuationen, det kändes som det var galet länge sedan jag tävlade. Va nervös så fingrarna skakade när jag skulle bättra på nagellacket (inte gööör bra ;)). Men när man lixom kommer till hallen, ser alla tävla, träffar alla goa höjdtjejer då lixom kommer man ihåg allt. Man gör sin sedvanliga uppvärmning, drar på kompressionsstrumporna, rättar till flätan, går på toa 10 ggr för mycket IFALL man skulle bli kissnödig (även om man knappt druckit något) det gäller att vara på den säkra sidan. Right? ;) hehe.

Nej sofie, kom till saken kanske!? Bli lite ordentlig i dina ord...;) -jag är galet nöjd med hur jag fick/får starta säsongen. Inomhus-pers, 1.89 och framförallt en himla skön känsla och kvitto på att vi ligger rätt i träningsplaneringen. Jag känner mig riktigt stark och nöjd med den träning jag gjort, men ett kvitto, tydligt och fint som ett tävlingsresultat är, det är det bästa man kan ge sig själv efter en tränings höst, om ni frågar mig :) nu ska kag ta steget ut boxen och vara lite osvensk och faktiskt säga att -jag är stolt över mig själv.

Foto: Nwt. Inför tävlingen.

Nu ska jag packa ihop mig här i Växjö och sätta mig på ett tåg till Stockholm. Jag och Elise Malmberg ska tåg-a tillsammans till Bosön och RF-läger. Vi har fått ett fint stipendium av RF som ska delas ut på idrottsgalan imorn och i samband med det är vi inbjudna till läger sön-tis. Ska bli super najs!

Hepp hepp, måste kila, de står en hel hotellfrukost och väntar på mig. MUMS!

Hopps ni får en skön söndag. 
Kramis på er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar