måndag 14 december 2015

Hej december

Och hej vänner!

Vart tog tiden vägen? Den sprang, fort som vinden. 

Jag har visst tränat så mycket att jag inte hunnit in här ;) skämt-å-sido har det varit oerhört mycket kring mig senaste tiden. Ett anjenämt lyxproblem, men också något som gjort mig trött. Har hittat mig själv, som idag, sovandes i soffan före 21, eller för all del, precis kommit ur duschen vid denna tidpunkt. Har jag inte haft fullt upp har jag alltså sovit. Nice va?

Så vad är allt detta mycket?
1. Träning
2. Jobb & plugg
3. Livet, familj & vänner
4. Hemmet, städning å annat sånt kuligt

Det är, har jag upptäckt mycket lätt att fylla 24 timmar på ett dygn. Jag mår dessutom bra av en fika på stan trots att jag egentligen kanske inte hinner, det är som om det ger mig tid. Jag mår också bra av att städa. Jag är en såndär konstig typ. Men tänk va härligt det är med ett rent hem, med matlådor i kylen och där allt luktar nytvättat. Mmm... Så då går sekundvisaren fort fort.

Till min stora glädje har allt sammans gått kalasbra och det allra roligaste (såklart) är att träningen är så kul (det absolut bästa på hela dagen), inspirerande och att jag gått framåt i massor av grejer. Frivändningar, knäböj, mångsteg, häckhopp, HOJDHOPP. Min kropp känns stark!


Men även om jag gillar att ha mycket att göra så räknar jag så smått ner dagarna tills mitt schemat är något mer glest och julen bankar på dörren. På tal om jul (ifall tomten läser) jag önskar mig en speciell "sak" -vill gärna ge mig själv en fin julklapp även i år. Den bästa sorten, det som smakar allra bäst, ett lyckat höjdpass dan-före-dan. PS. Jag har ätit min spenat var dag ;)

Kram på er & tack för att ni kikar in här trots att jag lyst med min frånvaro.

3 kommentarer:

 1. Hur lång ansats ska man ha när man hoppar höjd när man är 14-15 år? (Hur många steg)
  Jag hoppar nämligen bättre med 5 stegs ansats än med min fulla ansats, den känns alldeles för lång...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej. Va kul att du frågar :) jag kände precis som dig när jag var 14-15 år, jag hade små trippsteg, typ inlöpning fram till mina 5-steg i kurvan. Risken med en lång ansats är att man får för hög fart & inte kan omvandla den till kraft uppåt. Idag har jag lång ansats, men det skaffade jag först för 1,5 år sedan :) känns en kortare, eller långsammare ansats mer naturligt för dig så kör på det. Det känslan som är viktigast :)

   Radera
  2. Tack för svaret! :) Jag ska korta av min ansats och hoppas att det fungerar bättre!

   Radera